Sisekujundusprojekt ja projektijuhtimine

Sisekujundusprojekt on terviklik lahendus, mis hõlmab kogu ruumi kujunduse planeerimist ja elluviimist. See sisaldab ruumiplaani loomist, mööbli ja materjalide valikut, värvilahenduste koostamist ning vajadusel eritellimusmööbli projekteerimist. Koostan ka jooniseid, mis aitavad kõigil projekti osapooltel aru saada, kuidas lõpptulemus välja näeb. Projektijuhtimine tagab, et kõik tööd teostatakse vastavalt plaanile ja ajakavale. Ma koordineerin töömehi, tarnijaid ja jälgin, et kogu projekt kulgeks sujuvalt ning tähtaegadest ja eelarvest peetaks kinni. See teenus säästab teie aega ja vähendab stressi, kuna saate olla kindel, et kõik detailid on kaetud.

dekoreerimine ja ruumi stilistika, professionaalne müügieelne pildistamine

Dekoreerimise ja stilistika teenus keskendub ruumi lõplikule viimistlemisele ja esteetilise keskkonna loomisele. Aitan valida ja paigutada dekoratiivseid elemente, mööblit ja aksessuaare, et ruum näeks välja terviklik ja stiilne. See teenus sobib ideaalselt ka siis, kui soovite kodu enne müüki esitleda – teen koostööd professionaalse fotograafiga, et tagada kvaliteetsed pildid, mis muudavad teie kodu ostjate jaoks atraktiivseks. Vajadusel saab rentida dekoratiivseid elemente ja mööblit, mis sisalduvad teenuse hinnas.

  • 275 € – floristika ja dekoreerimise teenus (ei sisalda toodete maksumust).
  • 550 € – floristika, dekoreerimine ja fotograafiga pildistamine objektil.

hooajaline ruumikujundus (jõulud, üritused)

Hooajaline ruumikujundus on mõeldud nendele, kes soovivad oma kodu või ettevõtte ruumid muuta pidulikumaks ja erilisemaks kindlaks sündmuseks, olgu selleks jõulud, pulmad, peod või muud tähtpäevad. Loon teile sobiva hooajalise kujunduse, mis rõhutab ruumi ja sündmuse ainulaadsust, olgu see siis klassikaline, modernne või temaatiline. Teenus hõlmab dekoratsioonide valikut ja paigutust, floristikat ning vajadusel ka mööblit ja valgustust, et luua täiuslik atmosfäär.

veebikonsultatsioon 1h + moodboard

See teenus sobib ideaalselt neile, kes vajavad kiireid nõuandeid ja inspiratsiooni, kuid ei vaja täismahus sisekujundusprojekti. Veebikonsultatsioon kestab 1 tunni, mille käigus arutame teie ruumi vajadusi ja soove, annan nõu värvide, mööbli, materjalide ja kujunduse osas. Peale konsultatsiooni koostan moodboard’i ehk inspiratsioonitahvli, mis annab visuaalse ülevaate teie tulevasest sisekujundusest ning aitab teid õigete valikute tegemisel.

  • 175 € – 1-tunnine veebikonsultatsioon ja moodboard.

Mööbli valik ja paigutus põhiplaanil, eritellimusmööbel

Teie jaoks õige mööbli leidmine ja selle paigutamine võib olla ajamahukas ja stressirohke protsess. Aitan teil selle ülesande kiiresti ja sujuvalt lahendada, pakkudes läbimõeldud mööblivalikuid ja eritellimuslahendusi, mis sobivad täpselt teie ruumi ja vajadustega. Minu kogemus Itaalia disainmööbliga tagab, et te ei pea muretsema detailide ega kvaliteedi pärast – kõik on elegantne ja ajatu.

KORDUMA KIPPUVAD KÜSIMUSED

Kuidas saan teie teenustega aega säästa?

Kui tellite minult sisekujunduse, hoolitsen kogu protsessi eest – alates mööbli ja materjalide valikust kuni projekti juhtimise ja lõppviimistluseni. Te ei pea ise erinevaid lahendusi otsima ega muretsema detailide pärast. See võimaldab teil keskenduda oma igapäevasele elule, samal ajal kui ma viin teie visiooni ellu.

Milliste projektidega te tegelete?

Pakun sisekujundust nii era- kui äriklientidele, alates väikestest ruumidest kuni suuremate terviklahendusteni. Võtan ette nii kodude, kontorite kui ka muude äripindade kujundamist, tagades alati luksusliku ja ajatu tulemuse, mis vastab kliendi soovidele.

Mida sisaldab sisekujundusprojekt ja milliseid jooniseid see hõlmab?

Sisekujundusprojekt hõlmab terviklikku lahendust, mis sisaldab erinevaid jooniseid ja dokumente, et tagada projekti täpsus ja kvaliteet. Tavaliselt sisaldab projekt järgmist:

  • Põhiplaan – ruumi paigutus ja mööbli paigutuse joonis.
  • Valgustusplaan – sobivate valgustite asukohad ja valgusskeemid.
  • Värvilahendused – värviskeemid ja materjalivalikud.
  • Erimööbli joonised – eritellimusmööbli plaanid ja detailid.
  • 3D visualisatsioonid (vajadusel) – ruumi realistlikud kujutised, mis annavad ülevaate lõpptulemusest. Kõik joonised on mõeldud selleks, et tööprotsess kulgeks sujuvalt ja tagatud oleks täpne teostus.

Kuidas toimub projektijuhtimine?

Projektijuhtimine hõlmab kogu protsessi koordineerimist – alates planeerimisest ja ajakavast kuni tööde elluviimiseni. Ma jälgin kõiki detaile, koordineerin koostööpartnereid ja tarnijaid ning hoolitsen selle eest, et kõik kulgeks sujuvalt ja tähtaegadest kinni peetaks. Teie jaoks tähendab see muretut ja stressivaba kogemust.

Kas aitate ka mööbli ja dekoratsioonide valikul?

Jah, aitan valida ja paigutada mööblit vastavalt ruumi vajadustele ning pakun ka eritellimusmööblit, et luua unikaalne ja isikupärane sisekujundus. Samuti aitan valida dekoratsioone, mis tõstavad esile ruumi parimad omadused, olgu see igapäevaseks kasutamiseks või enne müügipildistamist.

Kuidas toimub koostöö fotograafiga?

Kui vajate kodu pildistamist enne müüki või soovite lihtsalt suurepärast visuaalset esitlust, teen koostööd professionaalse fotograafiga. Mina hoolitsen selle eest, et teie kodu oleks ideaalselt dekoreeritud ja fotograafiga koostöös tagame, et ruum näeks piltidel atraktiivne ja müügivalmis välja.

Kas te pakute ka värvilahenduste ja materjalide valimise teenust?

Jah, pakun professionaalset abi värvilahenduste ja materjalide valikul. Koostan teie ruumi ja isikupära arvestades harmoonilise värviskeemi ning aitan valida parimad materjalid ja tekstiilid, et saavutada luksuslik ja ajatu sisekujundus.

Kui kaua võtab sisekujundusprojekt aega?

Projekti kestus sõltub selle ulatusest ja keerukusest, kuid minu eesmärk on alati viia projektid ellu võimalikult efektiivselt, ilma kvaliteedis järeleandmisi tegemata. Koos töötades lepime kokku realistliku ajakava, millest kinni pean, et säästa teie aega ja vältida viivitusi.

Millal peaksin sisekujundajaga ühendust võtma, kui mul on käsil remont, maja ehitus või kodu ost?

Sisekujundajaga on kõige parem ühendust võtta varakult, enne suuremate otsuste tegemist. Kui ehitate maja, on ideaalne kaasata sisekujundaja enne arhitektuurse projekti kinnitamist, sest arhitektid ja projekteerijad keskenduvad oma kitsale valdkonnale. Sisearhitekt aitab aga läbi mõelda kogu ruumipaigutuse ja elustiili pisidetailid, et luua terviklikult funktsionaalne ja kaunis kodu. Remondi puhul tasub sisekujundajaga konsulteerida kindlasti enne tööde algust – eriti enne lammutamist – et vältida hilisemaid ümbertegemisi ja täpsustada lõpptulemus.

Mis etappidest koosneb kodu sisekujundamine?

Kodu sisekujundamine hõlmab mitmeid etappe, alustades esmastest kohtumistest ja soovide kaardistamisest, ideekavandi loomist, plaanide ja jooniste koostamist kuni materjalide ja mööbli valikuni. Lisaks sisaldab see projektijuhtimist ja tööde koordineerimist, et tagada sujuv teostus. Lõpetuseks pakutakse dekoreerimist ja viimistlemist, et kõik detailid oleksid täpselt paigas.

Kuidas näeb välja koostöö sisekujundajaga?

Koostöö sisekujundajaga algab esmastest konsultatsioonidest, kus kaardistame teie vajadused ja eelistused. Sellele järgneb plaanide koostamine, värvilahenduste ja mööbli valimine ning vajadusel projektijuhtimine. Koostööprotsess on paindlik ja lähtub teie soovidest, pakkudes samas professionaalseid lahendusi ja loomingulist tuge, et saavutada parim tulemus.

Kas sisekujundaja teenus on üüratult kallis ja luksuslik? Mis siis, kui ma ei soeta kõiki esemeid, mida sisekujundaja valib ja soovitab?

Sisekujundus ei pea olema üüratult kallis või kättesaamatu luksus. Minu eesmärk on leida lahendused, mis vastavad teie eelarvele ja vajadustele. Kui otsustate, et mõni soovitatud ese ei ole teie jaoks sobiv, siis leiame alati alternatiive. Teenus keskendub funktsionaalse ja kauni ruumi loomisele, lähtudes teie isiklikest eelistustest.

Mille järgi valida sisekujundajat?

Valige sisekujundaja, kellega teil tekib hea inimlik kontakt ja kellega saate usaldusväärse suhte luua. Töötamine koos inimesega, kelle stiil ja maitsed teiega klapivad, on väga oluline. Iga sisekujundaja oskab luua stiilseid ruume erinevates stiilides, kuid kõigil on ka oma eelistused ja tugevused. Mina soovin töötada projektidega, mis inspireerivad mind loominguliselt ja kus saan väljendada oma elegantset, ajatut stiili.

Millal sobib mulle veebikonsultatsioon sisekujundajaga ja millal on tegu sisustusprojektiga?

Veebikonsultatsioon sobib hästi, kui vajate kiireid nõuandeid, näiteks värvilahenduste või mööblivaliku osas, või soovite ülevaadet väiksemate ruumide kujundamisest. Täielik sisustusprojekt hõlmab põhjalikumat lähenemist, kus luuakse terviklik lahendus koos jooniste, plaanide ja materjalivalikuga, ning see võib hõlmata ka projektijuhtimist ja järelvalvet objektil.

Mis täpselt tähendab dekoreerimine ja milleks see teenus vajalik on?

Dekoreerimine tähendab kodu lõplikku viimistlemist, kus valin sobivad sisustuselemendid, dekoratsioonid ja isegi lilled, et luua harmooniline ja esteetiline keskkond. See teenus on vajalik selleks, et tagada, et teie kodu näeb välja terviklik ja viimistletud, olgu see igapäevaseks elamiseks või enne müügipildistamist.

Kas sisekujundaja soovitab mulle meistreid ja töömehi?

Jah, ma saan soovitada usaldusväärseid meistreid ja töömehi, kellega olen varasemalt koostööd teinud. See säästab teie aega ja tagab kvaliteetse töö, kuna koostöös meistritega koordineerin ka tööprotsessi, et kõik sujuks ilma probleemideta.

Kui mul on väga kiire elu ning ei jõua ise kõike korraldada, kas sisekujundaja saab olla usaldusisik ja teostada järelvalvet objektil? Kas see sisaldub hinnas või on eraldi tasu eest?

Jah, saan olla teie usaldusisik ja teostada objektil järelvalvet, et kõik tööetapid kulgeksid plaanipäraselt ja kvaliteetselt. See teenus võib sisalduda projektijuhtimise hinnas, kuid suuremate ja pikaajalisemate projektide puhul võib see olla eraldi tasu eest. Koostöös lepime kokku, millised teenused on hinna sees ja millised on lisatasu eest.

Mida teha, kui mu mõtted muutuvad protsessi käigus?

Sisekujundusprotsessis on loomulik, et teie mõtted võivad muutuda. Olen paindlik ja valmis arvestama muudatustega, kui need peaksid tekkima. Töö käigus võime kohandada lahendusi vastavalt teie uutele ideedele ja soovidele, et lõpptulemus vastaks täpselt teie ootustele.

Scroll to Top