Juuni – suvine terrassi kujundus

SINU ELEGANTSE TERASSI JAOKS
juunikuu lemmikud

Palju polegi vaja! Ilusad soojad mahedad pastelsed murtud toonid, ilusad modernsed vormid. Mööbli leiud on söögilaud IKEA’st hea hinnaga disainimööbli vääriline välilaud. Sel korral valisin inspiratsiooniks pigem modernsema stiili. Kui Sinu kodu arhitektuur ja asukoht eeldab aga klassikalisemat lahendust,
kirjuta mulle ning jagan rõõmuga Sinuga ka neid leide ja soovitusi terrassi kujundamiseks klassikalisemas võtmes.

Ilusad murtud toonid

Need imelised õueala söögitoolid on Hemtex õuemööbli kollektsioonist- tohutu värvivalik ja kõik toonid väga ahvatlevad. Hetkel eripakkumisega -50% soodustusega. Tasakaaluks Lartusi disaini kaubamaja valikust leid Blomus lounge diivan-lamamistool mahedas beežis tonaalsuses.

Hubasus ka õuealal – just nagu elutoas

Pehmust lisa tekstuuridega patjade, pleedide näol. NB! Ära unusta õuealal ka vaipa ja valgustust ning söögilauda katta väärikalt- laudlina ja taldriku alustega, küünalde või laternatega. Need väikesed detailid loovadki hubase miljöö.

Kuidas sulle meeldis?

Kirjuta mulle kristel@liiliastuudio.ee, mis mõtted Sul enda kodu terrassi või rõdu kujundamisega tekkisid. Kas leidsid siit mõne hea leiu meie kaubandusest, mille peale ise ei oleks sattunud? Tuli tuju katta lauda ning kutsuda külalised grillipeole? Väga hea, see ongi minu töös suurim rõõm, kui saan seda ilu teiega jagada ning tagasisidet kuulda, et teie argipäev muutus sellest ilusamaks ja nauditavamaks on parim preemia sisekujundajale.

Scroll to Top